Sepultura

3. ledna 2010 v 20:00 | Malé Ošklivé Dievča |  Sepultura
dunkelheit.blog.cz

- brazilská metalová kapela hrající kombinaci thrash s death metalem. Jejich současná hudba se spíš ale blíží ke groove metalu. Sepultura v portugalštině znamená hrobka.

ŽÁNR: thrash/death metal
ZEMĚ: Brazílie
VZNIK: 1984



Současní členové:
* Derrick Green - zpěv, kytara
* Andreas Kisser - kytara
* Paulo Jr. - baskytara
* Jean Dolabella - bicí

Bývalý členové:
* Jairo Guedez (1984-1986) - kytara
* Max Cavalera (1984-1996) - kytara, zpěv
* Igor Cavalera (1984-2006) - bicí

Diskografie:
* A-Lex (2008)
* Dante XXI (2006)
* Roorback (2003)
* Revolusongs (EP) (2002)
* Nation (2001)
* Against (1998)
* The Roots of Sepultura (EP) (1997)
* Blood Rooted (1997)
* Roots (1996)
* Chaos A.D. (1993)
* Arise (1991)
* Beneath the Remains (1989)
* Schizophrenia (1987)
* Morbid Visions (1986)
* Bestial Devastations (EP) (1985)

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Baadu Baadu | Web | 4. ledna 2010 v 18:25 | Reagovat

já moc metal neposlouchám...=)

2 Smrťofil Smrťofil | Web | 8. dubna 2010 v 7:08 | Reagovat

[1]: chyba! a strašná :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama