Törr

31. ledna 2010 v 13:26 | Malé Ošklivé Dievča |  Törr
- jedna z českých metalových skupin. Texty jejich písní jsou temné až satanistické a jsou považování za jednu z prvních českých black metalových skupin.

ŽÁNR: Black metal
ZEMĚ: Česká Republika
VZNIK:


Historie podle tety Wiki

Složení skupiny:
* Vlasta Henych
* Ota Hereš
* Radek Sladký

Diskografie:
* 2006 - Törritorium
* 2005 - Made in hell - limitovaná edice
* 2003 - Made in hell
* 2000 - Tanec svatýho víta
* 1997 - LIVE * 1999 - Gallery
* 1996 - Morituri te salutant
* 1993 - Kladivo na čarodějnice
* 1992 - Chcípni o kus dál
* 1991 - Institut klinické smrti
* 1990 - Armagedon

Zajímavosti:
Mezi zajímavosti o takřka kultovní kapele Törr je například to, že přehlásku nad o přidali podle anglické legendě Motörhead.

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Elisabett2 Elisabett2 | Web | 31. ledna 2010 v 17:56 | Reagovat

jedna z mála dobrých českých kapel

2 Playboy-11 Playboy-11 | Web | 6. února 2010 v 15:11 | Reagovat

LUXUSNI kapela =P=P :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama