AFI

6. února 2010 v 20:13 | Malé Ošklivé Dievča |  AFI
- čtyřčlenná punk - rocková skupina, byla vytvořena v roce 1991 Daveyem Havokem (zpěv), Markem Stopholesem (kytara), Vicem Chalkerem (basa) a Adamem Carsonem (bubny) v Kalifornii.

ŽÁNR: Punk - rock
ZEMĚ: USA, Kalifornie
VZNIK: 1991


Historie podle tety Wiki

Současní členové:
* Adam Carson (bicí)
* Jade Puget (kytara)
* Davey Havok (zpěv)
* Hunter Burgan (baskytara)

Bývalí členové:
* Geoff Kresge (baskytara)
* Vic Chalker (baskytara)
* Mark Stopholese (kytara)

Diskografie:
2009 Crash love
2006 Decemberunderground
2004 AFI
2003 Sing The Sorrow
2001 Days of the Phoenix
2000 The Art Of Drowning
1999 Black Sails In The Sunset
1999 All Halllow's
1999 Black Sails
1998 A Fire Inside
1997 Shut Your Mouth And Open Your Eyes
1996 Very Proud Of Ya
1995 Fly In the Ointment
1995 Answer That And Stay Fashionable
1994 AFI/Heckle
1994 Eddie Picnic's All Wet
1993 Behind the Times
1991 Dork

Oficiální stránky
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama