36 Crazyfists

28. března 2010 v 13:22 | Malé Ošklivé Dievča
dunkelheit.blog.cz
- čtyřčlenná hudební skupina hrající post-hardcore/metalcore pocházející z Anchorage na Aljašce.

ŽÁNR: post-hardcore/metalcore
ZEMĚ: USA - Aljaška
VZNIK: 1994


Historie podle tety Wiki*

Složení:
* Brock Lindow - zpěv
* Thomas Noonan - bicí
* Steve Holt - kytara / zpěv
* Mick Whitney - baskytara

Původní členové:
* Brock Lindow (zpěv)
* Thomas Noonan (bicí)
* Steve Holta (kytara)
* JD Stuart (baskytara)

Diskografie:
* The Tide and Its Takers - 2008
* Rest Inside The Flames - 2006
* A Snow Capped Romance - 2004
* Bitterness the Star - 2002
* 99 Demo - 1999
* In the Skin - 1997
* Suffer Tree (EP) - 1997
* Boss Buckle (EP) - 1995

Historie:

Kapela vydala dvě EP (Boss Buckle, Suffer Tree) a jedno LP (In the Skin) na vlastní náklady. Kapela se pak přesunula do Portlandu v Oregonu, kde se dostala do kontaktu se skupinami jako System of a Down, Primus, Blink-182 nebo NOFX. Na jejich třetím studiovém albu Rest Inside the Flames spolupracovali s Jonahm Jenkinsem z Miltown, Howardem Jonesem a Tomem Gomesem z Killswitch Engage. Název skupiny pochází ze starého kung-fu filmu Jackie Chan and the 36 Crazy Fists.

Oficiální stránky
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama