Duben 2010

Metalfest v Plzni - Program

24. dubna 2010 v 20:42 | Malé Ošklivé Dievča |  To nejlepší z hudebního světa - suběktivně vybráno.

Pátek, 21.5.

12:50 - 13:25 35 min Virrasztok
13:40 - 14:20 40 min Cauldron
14:35 - 15:20 45 min Arkona
15:35 - 16:25 50 min Vitacit
16:40 - 17:30 50 min Decapitated
17:50 - 18:50 60 min Death Angel
19:10 - 20:20 70 min Korpiklaani
20:50 - 22:10 80 min Amon Amarth
22:40 - 24:00 80 min Twilight of the Gods

Sobota, 22.5.

12:00 - 12:35 35 min Elvenking
12:50 - 13:30 40 min Powerwolf
13:45 - 14:25 40 min Varg
14:40 - 15:25 45 min Leaves Eyes
15:40 - 16:30 50 min Citron
16:50 - 17:40 50 min Freedom Call
18:00 - 19:00 60 min Eluveitie
19:20 - 20:20 60 min Nevermore
20:50 - 22:00 70 min Deathstars
22:30 - 24:00 90 min Sonata Arctica

Neděle, 23.5.

11:00 - 11:35 35 min Fata Morgana
11:45 - 12:20 35 min Nightmare
12:30 - 13:05 35 min Steelwing
13:15 - 13:55 40 min Astral Doors
14:10 - 14:50 40 min Vader
15:05 - 15:50 45 min SSOGE
16:05 - 16:55 50 min Marduk
17:10 - 18:00 50 min Brainstorm
18:20 - 19:10 50 min Legion of the Damned
19:30 - 20:30 60 min Deicide
21:00 - 22:00 60 min Finntrol
22:30 - 24:00 90 min Hammerfall

Rammstein - Haifisch - Nový videoklip!

23. dubna 2010 v 19:49 | Malé Ošklivé Dievča |  Rammstein
Doufám, že Tillánek něco takový doopravdy neplánuje! Protože náhradu v podobě Hetfielda bych opravdu nezkousla! :D Richardovi jsem nikdy nevěřila... to že podřezal lano bych ještě brala, ale že se opovážil praštit Paula to mu neodpustím! Jinak ta holka s těma zubama a děvčata rvoucí se o dědictví teda luxusní! :D

Původně jsem si představovala něco temnýho a pohřeb se mi znál jako dobrá volba, ale Rammsteini z toho zase udělali tak trochu grotesku... :D
No jo no...


Viele Grüße vom Arsch der Welt!


Procházka s Charlesem a Maxem

23. dubna 2010 v 19:37 | Malé Ošklivé Dievča |  Fotky ©
dunkelheit.blog.cz
dunkelheit.blog.cz
dunkelheit.blog.cz
dunkelheit.blog.cz
dunkelheit.blog.cz
dunkelheit.blog.cz

16. 4. 2010 - Krucipüsk, MetalmoR

19. dubna 2010 v 21:54 | Malé Ošklivé Dievča |  Bláboly s kapkou keců.
Dlouho slibovaný mini report.

Moři zahráli většinou svých fláků, mezi nimi samozřejmě už skoro hitovky jako Máš svá křídla, Přátelé nebo Opouštíš zem... a na naléhání rozrajcovanýho metlošů, kterých se dostavil opravdu hojný počet, museli přidávat! Rozhodli se pro coververze songů od Sepultury, AC/DC a Pink Floyd konkrétně Slave new world, T.N.T. a Another brick in the wall. Po druhém už doslova vyřvaném přídavku tentokrát opět vlastních písní se kluci definitivně odporoučeli a na řadu přišel vrchol večera - kapela Krucipüsk.
Nevím tedy, kolik panu Hajíčkovi je, ale jeho opravdu mohutný plnovous velmi ostře kontrastoval s výkonem na podiu, který mi v připomínal Jonathana Davise ze skupiny KoRn. Hráli samozřejmě tak jak se na skupinu jejich formátu patří - tudíž výborně! Jediné co mě moc nepotěšilo bylo, že vynechali Keltkej osud... bude mi dlouho trvat, než jim to odpustím! :D

Takže celkové hodnocení - kdo nešel, prošvihl naprosto úžasný a nesmím zapomenout... skvěle ozvučený koncert dvou výborných skupin!

Jelikož jsem si konečně vzala Maxe s sebou, přiládám i pár fotek...

Fotoreport




16. 4. 2010

16. dubna 2010 v 13:39 | Malé Ošklivé Dievča |  Bláboly s kapkou keců.
dunkelheit.blog.cz
A je to tady! Přežila jsem další vyčerpávající týden ve škole a teď už se můžu jen a jen těšit na večerní koncert Krucipüsků s MetalmoRem jako předkapelou! A že se kurevsky těšim! :D
Dokonce jsem uplnou náhodou zjistila, že aparatura Cipísků je už na místě... ;)

a více až v dalším článku...
(přecijen je lepší psát o koncertě až po něm)

Jinak jsem se tento týden dozvěděla, že jsem sráč zasranej - tatínek říkal. Důvodem je to, že nedopíjím pití co dostanu do školy...
(co kdyby mě cestou domu chytla žížeň no né!)

Flyleaf - I'm So Sick

Dost mi to připomíná Avril, ale to I'll breeeeaaaaak je luxusní!

Včera vyšla Sedmička s článkem o "Zamrzlém Městě", dneska se mě už tři profesorky ptali co to jako mělo znamenat! :D

A fandím Mikešovi!

Nazdar!





Je ze mě slavná osobnost!

10. dubna 2010 v 9:16 | Malé Ošklivé Dievča |  Bláboly s kapkou keců.
Až tak horký to teda neni, ale týpci od novin se mnou přesto udělali rozhvor a dokonce budu na titulce! :D
Zorganizovala jsem totiž akci "Zamrzlé město" a ono se to světe div se skutečně povedlo! Přišlo kolem 150 lidí a zamrzli na náměstí a v nejfrekventovanější ulici města na celé tři minuty (což jak se zjistilo je docela krátká doba, takže to ještě nejspíš někdy zopakujeme s 5minutama).

Všichni teď píšou, že to byla strašně super akce a že to MUSÍME zopakovat a že jsou z toho totálně nadšený! ÁÁÁ :D :D Sice v podstatě nechápu co se jim na tom líbilo, ale jsem fakt ráda za ten ohlas!


Jinak teda ještě fůrt žiju i když sem nic nepíšu... :D Nějak mě to nebaví...

Včera jsme byli se školou v Práglu - navštívit poslaneckou sněmovnu a senát.. Když se mě profesorka zeptala jak se mi to líbilo, vysvětlila jsem jí, že to bylo naprosto zbytečný! Jako pardon, ale keci o tom kdy a jak vznikl parlament se stejně učíme ve škole a to že jsme mohli na vlastní oči vidět kde si poslanci hřejou zadky je sice úžasný, ale tu cestu a čekání a prostě celej den v pytli mi to nevynahradí!

Dneska jsem totálně mrtvá takže to vidím na filmový ráno dopoledne a večer možná zkouknu pár dílů trpaslíka! :D

Fotka Nr.9 (Jaro)

5. dubna 2010 v 18:09 | Malé Ošklivé Dievča |  Fotky ©
Do soutěže u Baadunky.

Nejspíš tam pošlu tu poslední, ale jelikož jsem neobjektivní hodnotitel... prosím hlasujte!


31.3. jsem vyrazila na sněženky...
Byl to docela masakr :D - U nás na zahradě se nevyskytujou, takže jsem podnikla výlet na zahrádku k sousedům.... Ale pšššt! :D
dunkelheit.blog.cz
dunkelheit.blog.cz
1.4. napadl sníh, takže jsem se prostě neudržela a vyrazila znova - málem mi upadly ruce, když jsem se je pokoušela najít! :D
dunkelheit.blog.cz
A nakonec tam stejně pošlu fotku, kterou jsem vyfotila dneska v pohodlí domova.
dunkelheit.blog.cz

65daysofstatic

1. dubna 2010 v 9:48 | Malé Ošklivé Dievča
dunkelheit.blog.cz
(také známí pod zkratkami 65dos, 65days nebo jednoduše 65)
- je instrumentální post-rocková kapela z Anglie, z města Sheffield. Skupinu založila v roce 2001 trojce hudebníků Joe Shrewsbury, Paul Wolinski a Iain Armstrong. V Prvních počátcích byla kapela známá jako 65*daysofstatic (i s hvězdičkou), ačkoliv tato verze názvu nebyla nikdy použita na žádné vydané desce. Původ tohoto jména je nejasný. Jedna teorie říká, že pochází z nevydaného filmu Stealth Bomber (v hlavní roli Kurt Russell) Johna Carpentera, ke kterému kapela údajně dělala soundtrack a z téhož důvodu byla taky založena. Film měl pojednávat o 65 statických dnech, které následovaly po globálním zhroucení veškerých komunikací a infrastruktury, jež mělo neznámou příčinu. Nicméně, nedostatek informací o existenci tohoto snímku dělá tohle tvrzení dosti nepravděpodobné. Další z teorií ukazuje, že původ názvu 65daysofstatic pochází ze CIA operace "1954 Guatemalan coup d'état", při kterém CIA přerušila na 65 dní veškeré komunikační systémy kvůli šíření propagandy, vedoucí ke svržení vlády. Jiná zase tvrdí, že jedná odvození z jistého psychického experimentu, provedeného někdy v padesátých nebo šedesátých letech, který ukázal, že vystavení 65 dnům bílého šumu (nebo statického) dovede posluchače k šílenství.

ŽÁNR: Instrumentální post-rock, math rock
ZEMĚ: Anglie
VZNIK: 2001


Složení:
* Joe Shrewsburry
* Paul Wolinksi
* Rob Jones
* Simon Wright

Bývylí členové:
* Feedle
* Ian Armstrong
*Gateth Hudhes

Diskografie:
* 2009 - Escape from New York
* 2007 - The Destruction of Small Ideas
* 2006 - One Time for All Time
* 2004 - The Fall of Math

Singly a EP
Stumble.Stop.Repeat. (EP) (2003)
"Retreat! Retreat!" (2004)
Hole (EP) (2005)
"Radio Protector" (2006)
"Don't Go Down to Sorrow" (2007)
"The Distant and Mechanised Glow of Eastern European Dance Parties" (2008)

Nevydané
Volume 1: 65's.late.nite.double-a-side.college.cut-up.trailers.for.the.looped.future. (2003)
Volume 2: How I Fucked Off All My Friends (2005)
Volume 3: The Kids Have Eyes (DVD) (2005)

Neoficiální
RMXSCEE (2008) (kolekce reimixů)


Historie:
Počátky hudební kariéry 65daysofstatic se točí okolo remixů a mashupů popových mainstreamových interpretů, jako například Christina Milian, Natasha Beddingfield nebo Justin Timberlake. Některé tyto remixy jsou obsaženy na neoficiálních albech Volume 1 a Volume 2. Později kapela začala psát vlastní hudbu a své první EP Stumble.Stop.Repeat vydala v roce 2003 pod svým vlastním vydalavatelstvím Dustpunk Records. Debutové album The Fall of Math vyšlo o rok pozděj. Následovaly další 3 studiové alba, plus několik EP a singlů (viz níže).



Design Nr.6

1. dubna 2010 v 9:25 | Malé Ošklivé Dievča |  Šatník pana Parádivého
Spokojenost: 99%
Vydržel přibližně: Měsíc?
Co se mi líbilo: Barvy, záhlaví, punk
Komentář: Ten se mi líbil... Ale už tu byl moc dlouho.... :D